111.- Participem a la sessió del projecte INDRET (ECOM)

Participem com a impulsors de la Causa Cooppel per la Pau, 2030 i com a present de la coordinació territorial de Tarragona de la FCVS, vocalia de l'Ateneu de Tarragona, el qual és membre de la FAC, i com a secretaria de comunicació de la Federació veïnal Segle XXI de Tarragona. A més de la direcció del programa "C@M ins" de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona.

Aproximació, contacte i acolliment la clau que nosaltres estem al 100% implicats.




L’ inDRET és el programa de referència per a les persones amb discapacitat que estiguin interessades en fer voluntariat i també per aquelles organitzacions que vulguin apostar per un model inclusiu de gestió del voluntariat i que estiguin buscant assessorament, bé per incorporar el valor de la inclusió al seu equip o per a crear-ne un de nou sota els paràmetres del model.

https://voluntariatinclusiu.com/ 


Model de gestió inclusiva






Acompanyament orientat a la inclusió, creativa i cooperativa (Cooppel)


Nosaltres portem a terme ja quasi 25 anys l'atenció a les persones amb conversa motivadora pel record disponible (C@LCs) per a totes les edats, molt beneficiós per alumnat ESO, famílies, centres de dia i residències assistides etc. En el CoM construir la pau en la ment de les persones (UNESCO) pel sentit cooperatiu del seny i el sentit comú.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

104.- No acceptarem cap presidència i ens negarem a pagar quotes si no hi ha un compromís de bon funcionament.-

110.- El vandalisme, el passotisme i el passivisme ens passen factura a la comunitat.