94.- Lluitarem per les relacions sanes, saludables i segures.-

  

Ferran i Torrent Jm. 
Coordinador territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Secretaria de Comunicació de la Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona, Vocal d'Humanitats de l'Ateneu de Tarragona, president de la Comissió de Drets Humans i de la Natura del Priorat i de Tarragona ciutat. Impulsor de la Causa Cooppel per la Pau. Realitzador des de 2008 del programa mensual col·laborador de ràdio Falset "Priorem Priorat".

Lluitarem per les relacions sanes, saludables i segures en tots els àmbits de la convivència escolar, familiar, veïnal i comunitària.-

Estem disponibles a les associacions veïnals de Tarragona, a les escoles i instituts, a les entitats socials, etc.

Les relacions tòxiques entre menors d'edat com de les persones adultes que es vegin palpables amb evidències es tenen que tallar de soca-rel.

Cal que participem en la formació del voluntariat social, cultural, veïnal, ... per a ser la tasca més motovadora i saludable.

El caciquisme es present en la nostra societat i cal entre tots identificar-lo com una barrera, limitar-lo, eliminar-lo o superar-lo. 

APA SOM-HI !!!!!!!!

Oferim mediació i negociació per a resoldre conflictes

En els casos d'assetjament cal trobar una solució compartida, no podem posar en risc a la salut de les persones implicades. 

https://xtec.gencat.cat/ca/recursos/assetjament-escolar/. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

104.- No acceptarem cap presidència i ens negarem a pagar quotes si no hi ha un compromís de bon funcionament.-

110.- El vandalisme, el passotisme i el passivisme ens passen factura a la comunitat.