74.- Projecte Cooppel a l'Ateneu de Tarragona 23-02-23

 Programa social i cultural de 

                                  l’Ateneu de Tarragona 2023-24   

Vocalia d’Humanitats i Causa Oferta Solidària Cooppel per la Pau de l'Ateneu de Tarragona

Responsable: Josep Maria Ferran i Torrent

          Psicopedagog en investigació d'estratègies segons AT en la mediació comunitària i en la seva atenció dels dols vitals

EXPOSAT i aprovat en la Junta Directiva avui 23-02-23


Causa Oferta Solidària Cooppel per la Pau

Atenció a les persones en general i les associades de l’Ateneu de Tarragona 2023-24

1.- Intern. Des de la seu de l’Ateneu de Tarragona.

-  Atenció a les persones telefònica concertada del programa social o presencial. A més de derivar acompanyem i donem conversa amb un màxim de 30 minuts per setmana de forma presencial o telefònica o what's. Aprenem per casos i per les solucions aconseguides.

.

1.- Consultes sobre temes d’escala i veïnals relacionats amb la convivència. Negociació i mediació comunitària veïnal voluntària qualificada. Mediació voluntària veïnal qualificada. ADR- Cambra Propietat Urbana de Tarragona

2.- Atenció a persones que els interessa conversa per aprendre oralment el català amb conveni amb l’EOI, el CNL, l’Escola Municipal d’Adults, etc. Presencial una hora setmanal i telemàtica de 45 minuts. Voluntariat per la Llengua. CNL

3.- Atenció a persones amb dol degut a pèrdues de un esser estimat o altres motius. Conversa setmanal en cas necessari diària o cada dos dies. Grup de dol COPC i consultoria de psicologia i psiquiatria. Cal destacar la tasca del Centre d'Escolta Activa Aixopluc de Cambrils

4.- Atenció a les famílies amb una persona menor que estudia primària o d’ESO en activitats extraescolars. Quatre tardes de 16,30 a 18,30 hores tots els dilluns, dimarts, dijous i divendres a l'institut Antoni de Martí i Franqués amb entrevistes concertades prèviament.

5.- Altres motius d’interès social que es puguin plantejar sobre educació, cultura, voluntariat, aprenentatge servei universitari URV, etc.

- Taula rodona pública i oberta, mensual en un dijous al mes sobre temes d’interès social i públic sobre la salut, educació, cultura i motius d’interès cultural amb risc d’oblit. A petició de les persones associades.

2.- Projecció de l’Ateneu a la ciutat de Tarragona.-

- Obert a associacions en general, centres de dia, residències, escoles i instituts de la ciutat.  Organitzar converses, entrevistes en gran grup, tallers, etc.

- Tasts literaris, teatrals, artístics i musicals sobre els temes de l’Ateneu i els i les seves testimonis culturals al respecte.

3.- Fora de la ciutat. Donar a conèixer l’Ateneu a arreu.-

- Concert Cooppel per la Pau Jordi Català a associacions i ajuntaments arreu del territori de Catalunya. Presentar la Causa Oferta Solidària Cooppel de suport a les persones, a les famílies i a les associacions.

 

          Amb tota la confidencialitat

Per a consultar o més informació .

Cal escriure les 24 hores 

al what's número 619 79 39 69 

i et contestem el més aviat possible.


Trucades deixar al contestador automàtic nom i motiu



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

85.- EL FERROCARRIL La sala de gom a gom de l'ArxIu del Port.

84.- Hem fet una visita Cooppel de Mans Unides i el museu del Port de Tarragona