18.- CERADAI.- L' associació Ceradai- Causa Cooppel per la Pau present a Tarragona i al Priorat.-

 Ceradai

L' associació Ceradai- Causa Cooppel per la Pau és activament present a Tarragona ciutat i al Priorat. Malgrat estigui oberta a Catalunya i a Andorra. La pandèmia a restringit les accions centrades ara en la telemàtica.

Amb Núm. 1.307 en el registre d'associacions en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya de Tarragona. Fundada en 1986, amb agenda pública des de 1989. Inspirada en els principis de Paulo Freire, la inclusió i la investigació-acció.

Ceradai és una associació promotora cultural solidària que porta a terme tota la seva activitat en pressupost zero euros, per l'ocupació voluntària social i cultural, cívica i de suport a les persones i a les famílies. Impulsora de la Causa Internacional Solidària Sense Fronteres Cooppel per la Pau, que consisteix en promoure, permetre i protegir la pràctica del Cooppel per a construir la Pau en la Ment de els Persones en el repte dels ODS 2030 de transició energètica i ecològica integral i global.

Formem part del Fòrum d'Entitats del Consell Audiovisual de Catalunya i de Fòrum Turisme Sostenible del Parc Natural de Montsant. Des de 2000 estem associats a la UNESCO en la Xarxa d'Entitats Associades, des de 2001 formem part de la Federació Catalana de Voluntariat Social i a la coordinadora de Tarragona. Som grup d'interès reconegut en el Parlament de Catalunya en el 2017.

https://www.parlament.cat/acces/transparencia/grups-interes/llistat/index.html?p_mode=C&p_nom=Cooppel

En 1986 participarem a l'escola d'estiu de mestres a Reus, des de 1989 iniciarem els actes culturals al Priorat, Tarragona, Baix Camp, Conca de Barberà, Barcelona, etc i programes de ràdio a les municipals de  sant Pere i sant Pau i  Fòrum. En el 2008 a ràdio Falset fins els nostres dies. I en 1918-19 a ràdio Mora la Nova. En en el 2002 a Ona Catalana de Tarragona on participarem en uns quants programes.

En 1990 i 1991 organitzarem dos simposis amb el suport de la CIRIT i de la UB delegació de Tarragona, 1990 sobre Integració Escolar i en 1991 sobre Recursos i Materials Curriculars.

Formem part de la X@ARXA DReTS del Priorat 

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/

I del Fòrum Drets Humans de Tarragona ( TàrraCooppel)                       https://tarracooppel.blogspot.com/

Inscrits a l'Ajuntament de Tarragona

Observatori Social . Nova adreça  

Ceradai Carrer Francesc Bastos, núm. 3, entresol, 43 005

adherits a l'Associació Veïnal Nova Eixample Centre Verge del Carme de Tarragona

Participem i som actius de l'Agenda de Tarragona.-

https://agenda.tarragona.cat/agenda/trobada-cooppel-amb-les-families?UID=586e3ac7-74cd-4da2-87e2-74d23f1707d9

https://www.tarragona.cat/serveis-a-la-persona/serveis-socials/observatori-social-de-la-ciutat-de-tarragona/observatori/mapa-de-recursos/educacio-i-formacio/informacio-orientacio-i-suport/associacio-ceradai.-recurs-cooppel

Estem com a recurs per a la inclusió en el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat:

https://www.tarragona.cat/serveis-a-la-persona/serveis-socials/observatori-social-de-la-ciutat-de-tarragona/observatori/mapa-de-recursos/educacio-i-formacio/informacio-orientacio-i-suport/folder_contents

Estem a Facebook

https://www.facebook.com/ceradai.decatalunya

El Priorat

https://www.agendapriorat.cat/activitat/acte-del-xxx-aniversari-de-lagenda-p%C3%BAblica-de-ceradai-1989-2019

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

85.- EL FERROCARRIL La sala de gom a gom de l'ArxIu del Port.

84.- Hem fet una visita Cooppel de Mans Unides i el museu del Port de Tarragona