16.- Nou Barri Verge del Carme ESCÓ de Tarragona.- Agenda Permanent de Notícies 2021.-

 Nou Barri Verge del Carme ESCÓ de Tarragona.- 

Agenda Permanent de Notícies 2021.-

Enguany la històrica associació de veïns i veïnes Verge del Carme Nou Barri Eixample Sud- Centre Oest (ESCÓ) editarà una guia de promoció social, econòmica i cultural del barri.
A més seguint la tradició de trenta anys celebrarem pel segon cap de setmana del mes de juliol, els dies 9, 10 i 11 la festa patronal del barri dedicada a la Verge del Carme a la parròquia de santa Clara, amb activitats segons permetí la seguretat sanitària deguda a la COVID-19.
A més oferirem durant l'any una sèrie d'activitats telemàtiques a la fi de motivar l'empoderament de la comunicació digital del veïnat i de dinamitzar la cultura participativa i de transició ecològica del nostre veïnat.
A més estarem oberts al Nou Barrí ESCÓ de cara el futur 2022 limitat pels punts referents orientatius Parc Central, Plaça Imperial Tàrraco, Plaça Ponent, Casa del Mar dins dels Districtes de l'Eixample i Centre de la ciutat.
Durant les properes setmanes anirem informant.

L'associació veïnal Verge del Carme de Tarragona està fent de mediadora i motivadora de la participació veïnal en temes de ciutat.


Carrer Mallorca va escollir l'arbre segons assemblea veïnal.

Nou Barri Verge del Carme ESCÓ de Tarragona.- Agenda Permanent de Notícies 2021.-
També participem en fòrums i tallers consultius sobre temes de ciutat com el projecte tramvia, barris, mobilitat, habitatge, etc.
Mapa del projecte tramvia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

85.- EL FERROCARRIL La sala de gom a gom de l'ArxIu del Port.

84.- Hem fet una visita Cooppel de Mans Unides i el museu del Port de Tarragona