15.- L'AAVV Verge del Carme de Tarragona celebrarà la festa del Nou Barri els dies 9,10 i 11 de juliol.-



 L'AAVV Verge del Carme de Tarragona celebrarà la festa del "Nou Barri" els dies 9,10 i 11 de juliol.-

Posem en marxa un procés d'una consulta veïnal.-

Comunicat 02     19 de març de 2021

Benvolgut/a, que formeu part del veïnat i dels comerços, bars i restaurants del nostre barri Verge del Carme- Districtes Centre i Eixample Sud

MalMalgrat la situació actual degut a la COVID-19 d’incertesa hem pensat a la fi de potenciar el nostre barri com ja fèiem més de trenta anys fins l’any passat. Posem en marxa un projecte de Festa del Barri oberta als districtes Centre i Eixample i a tota la ciutat de Tarragona. I per la present fem una consulta de cara a potenciar el nostre barri històric ampliat a altres carrers dins dels districtes de Tarragona Centre i Eixample.-

La festa del nostre barri Verge del Carme serà SDV el segon cap de setmana del mes de juliol, els dies 09, 10 i 11 de juliol. Segons les previsions actuals es poden fer concerts musicals i havaneres, la nostra iniciativa és fer el que sigui possible, des de la perspectiva de la promoció econòmica, cultural i social dels nostres carrers.

També tenim planificat a més de la Festa Anual del Barri en el segon cap de setmana de juliol altres activitats que si no poden ser presencials seran telemàtiques Meet de promoció social, cultural i econòmica, així com atenció de suport motivacional a les persones del nostre barri-districtes i oberts a la ciutat de Tarragona.

A més de cara a la futura normativa municipal de Consells de Districtes i de Pressupostos Participatius segons la qual tindrem una funció més mediadora i més representativa a més de la nostra voluntat participativa com de cohesió social i d’estima de cara el futur del nostre barri.

Ara posarem en marxa també el procés de constitució de la nova Junta, així també posarem en marxa el nostre Consell Veïnal de Participació i de Representació al qual esteu convidats a formar part d’aquest nou projecte.

Us invitem a participar en el nou projecte veïnal

Si us plau, per això ara recollim els números de What’s a la fi d’informar-vos per mitjà d’un grup veïnal i d’un canal d’informació i notícies.  A tal fi escrigui’ns al nostra What’s de contacte 619 79 39 69  o Telegram.  J.M. Ferran  Sots-president

Si us plau indica les dades: Nom i cognoms_____________________ i el teu Núm. de What’s__________________ o Telegram.

I el seu interès dins del projecte veïnal:   

1.-SI/ No _______ . Vull rebre informació sobre el nostre món veïnal

2.- SI/No________. Si fos possible enguany o en quan en sigui possible m’agradaria participar en la guia o el llibret de promoció de la Festa del Barri Verge del Carme que enguany tenim previst si les condicions sanitàries ho permeten els dies 9,10 i 11 de juliol autoritzo per raons legals de cara a rebre la informació pel sistema What’s o Telegram.

Tarragona, ____ de març de 2021.-                                           Signatura

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

85.- EL FERROCARRIL La sala de gom a gom de l'ArxIu del Port.

84.- Hem fet una visita Cooppel de Mans Unides i el museu del Port de Tarragona