13.- Entrevista amb Paco Zapater, Drets Humans i Dret Penal, mig segle de lluita.-

 

Amb una dedicatòria personal

Avui dia 23 de febrer, ens hem trobat al Moto Club i hem viscut una nova experiència amb l'entrevista amb Paco Zapater.
Ens ha dedicat el seu llibre que tracta de mig segle d'experiència d'advocat a favor de la defensa de la dignitat de les persones.
Per la meva part li he dedicat la revista La Portadora núm. 4 on hi han articles sobre els Drets Humans.
Paco Zapater Esteban (Chelva-València. 1945) és llicenciat en Dret per la Universitat de València i exerceix d'advocat en Tarragona des de 1980, fonamentalment en l'especialitat de Dret Penal. Abans va treballar com a funcionari de justícia durant nou anys.
Ha estat Sindic de Greuges de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona des de 2004 a 2009, profssor de Dret Processal penal de l'Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats de tarragona, de la qual va estar a l junta del Govern durant vuit anys.
és membre de es seccions de Dret Penal i de Dret de la Família de dit Col·legi i de l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates.
Va ser concejal de Relacions Ciutadanes, Institucionals i d'Universitats de l'Ajuntament de Tarragona des de 2011 al 2015.
Col·labora periòdicament en el Diari de Tarragona i en altres publicacions, amb articles d'opinió sobre qüestions socials, polítiques, jurídiques i locals.


Més info:






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

85.- EL FERROCARRIL La sala de gom a gom de l'ArxIu del Port.

84.- Hem fet una visita Cooppel de Mans Unides i el museu del Port de Tarragona