08.- Oficina Virtual dels Drets Humans i de l'Observatori de la ciutat de Tarragona

FICINA

OFICINA 

 Oberta a la ciutat de Tarragona, a Catalunya i Andorra. 

                                                 A Espanya i Hispanoamèrica.

Consisteix en un Meet que té hora d'inici i de finalització que es pot entrar a partir de concertar visita, consultoria  o entrevista prèvia per what's  Núm. 619 79 39 69 o Telegram.

Es oberta a tota persona major d'edat pels temes de Drets Humans en general, Drets a les Iniciatives, Drets en Educació, Salut i Justícia, Drets a l'Aprenentatge Universal, Drets a la Convivència, per la Igualtat i l'Equitat de les persones i per la Protecció de la Natura.

Per exemple:

Oficina Cooppel: Divendres dia _____de 10 a 11 del matí estarà disponible l'Oficina Cooppel, només cal que concertis visita i t'enviaré la invitació Meet.

Pot ser oficina oberta o consultoria privada, per temes generals es demana entrar i fem conversa hagi qui hagi com en una botiga o anar a comprar el pa i si es un tema privat hem de quedar més concretament per estar amb el personal de confidencialitat de la coordinadora Cooppel com pot ser la direcció, les assessores en pràctiques, etc. i Vostè i el seu fill o filla si així fos necessari.

Per tant podem fer oficina oberta o consultoria privada com tu desitgis.

Pares i mares en famílies amb menors d'edat:

Les peticions les fan sempre majors d'edat, els pares i les mares poden concertar visita a l'Oficina pels seus fills/es:

Els pares i les mares han d'estar presents a l'entrevista de l'Oficina si els seus fills o filles són menors de 12 anys, entre 13 i 16 anys es concerta i pot estar el o la menor sol. Majors de 16 anys pot sol·licitar-lo i assistir sola sempre que ho hagi comunicat als seus pares o tinguem conveni de col·laboració amb l'institut o centre educatiu i estigui derivada o orientada per la seva tutoria docent.

Temàtica de la consulta per a la informació, orientació, assessorament i suport emocional i motivacional:


1.- Drets Humans en general i per a totes les edats

2.- Drets a l'educació.
3.- Drets de les families. Drets dels pares i de les mares. Drets dels Infants.

4.- Drets per la Igualtat i l'equitat de les persones.

5.- Drets de les persones com a consumidores i usuàries de la salut i de la justícia.


ALERTA:  

Aquesta atenció és a favor de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau, és totalment gratuïta econòmicament, d'interès públic i d'accés lliure.

Aquesta atenció és en el marc de la necessitat de parlar amb algú, en la necessitat de conversar per motiu d'una pèrdua o davant d'una decisió personal important. Així com rebre informació, orientació sobre persones, entitats i recursos de l''entorn accessible i assessorament sobre els Drets Humans

La informació i l'atenció donada en aquesta Oficina Cooppel és suplementària o pot completar altres atencions, però mai és alternativa ni supletòria dels professionals, ni dels medicaments ni dels tractaments farmacèutics ni mèdics de cap classe.

Ens quedem al marge de la responsabilitat de les decisions de les persones que són les que per la seva autonomia i el seu empoderament tenen el Dret i les Llibertats així com les seves pròpies responsabilitats.

Es garanteix la confidencialitat segons el marc legal vigent.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

86.- Taules Cooppel de transparència en investigació educativa a l'Ateneu de Tarragona 11-04-2024 a les 19 hores

85.- EL FERROCARRIL La sala de gom a gom de l'ArxIu del Port.

84.- Hem fet una visita Cooppel de Mans Unides i el museu del Port de Tarragona